Thor Hushovd PDF Print E-mail
Written by Administrator   
Thursday, 18 August 2011 11:21

Thor_HushovdКористам Vivatap® уште од 1997 г. Го користам за прочистување на водата за да можам повеќе да ја пијам. За велосипедистите е многу важно да пијат многу вода. Човековото тело се состои од 90% вода и затоа клучно е да пиеме најквалитетна вода што можеме. Тоа ми го овозможува најдобрата вода што ме чека во фрижидер - Vivatap®. Vivatap® ми обезбедува сигурна, пријатна и целосно без хлор вода за пиење. Во нашето тело секојдневно се собираат нечисти материи. За мене како спортист е неопходно тие да бидат надвор од моето тело и како резултат на тоа, водата што ја пијам треба да биде најчиста што може. Кога моето тело е прочистено, мојата крвна циркулација и моето енергетско ниво се подобрува. Тоа е она што Vivatap® ми го дава – на природен начин му помага на моето спортување.

Last Updated on Thursday, 18 August 2011 11:25
 

Корална вода

_1

 


Каде да се најде?

ramstore

tinex

VeroВажност на водата

gratis_15

 

Портпароли за Vivatap®

 

Сведоштва

 

emblem-analyser

 

twitter-icon facebook-icon