Gunn Rita Dahle PDF Print E-mail
Written by Administrator   
Thursday, 18 August 2011 11:25

Gunn_Rita_DahleВодата е многу важен дел од мојот живот за мене како атлет и тоа влијаеше врз моето натпреварување. Заради моето физичко извежбување, губам течности преку потта, а тие течности треба да бидат надополнети. Како резултат на тоа, пијам 4-5 литри вода на ден, некогаш дури и повеќе. Дури и оние кои не вежбаат или немаат физичка работа треба да пијат вода, многу вода, во спротивно телото не би функционирало правилно. Причината што јас користам Vivatap® е што лесно се употребува, ја прочистува водата и и до подобрува квалитетот, давајќи и свеж вкус. Мојата машинерија т.е. моето тело, е составено од вода и јас едноставно не можам да функционирам без Vivatap®

 

Корална вода

_1

 


Каде да се најде?

ramstore

tinex

VeroВажност на водата

gratis_15

 

Портпароли за Vivatap®

 

Сведоштва

 

emblem-analyser

 

twitter-icon facebook-icon