Портпароли за Vivatap® Print
Портпароли за Vivatap®
Откријте зошто врвните светски спортисти верно го користат Vivatap®.
Thor_Hushovd
Thor Hushovd 
Победник на една од етапите на Tour de France
Oystein_Grodum
Oystein Grodum 
Светски шампион во брзо лизгање на 5000m/10,000m
 Gunn_Rita_Dahle
Gunn Rita Dahle
Светски шампион во планински велосипедизам
НАСЕКАДЕ ВО СВЕТОТ- А СЕГА И КАЈ НАС!

ИЗРАБОТЕН ОД НАЈЧИСТИТЕ НЕДОПРЕНИ ВОДИ
НА НОРВЕШКОТО МОРЕ!