Сега можете да уживате во црвеното вино .......... без промена на вкусот! PDF Print E-mail
Сега можете да уживате во црвеното вино ..........
без промена на вкусот!

За поединците кои се чувствителни на црвено вино,една чаша може да доведе до симптоми на главоболка, до појава на мали алергиски симптоми. Vivatap ® помага во намалување на овие споредни појави.

Едноставно ставете една кесичка во шишето со вино и оставете да отстои 5 минути.

Потоа Уживајте!!!

Дневното пиење на една чаша црвено вино не само што ќе ви помогне во намалувањето на појавите на срцеви заболувања, висок холестерол туку ќе ви помогне во намалувањето на шансите за појавување на некои облици на рак, но и испитувањата од Италија покажуваат дека исто така ќе ви помогне и во борбата со Алхајцмеровата и Паркинсовата болест.

Бенефитите кои ги носи облагодареното вино се навистина големи, настрана од комерцијалните цели, виното е вкусен, социјален, и софистициран пијалок, и би било навистина штета ако не уживате во него!.

Инструкции на користење:
Додајте една кесичка во едно шише на вино од литар или литар ипол, и оставете да отстои 5 минути, или пак ставете ја кесичката во вашата чаша.

 

Корална вода

_1

 


Каде да се најде?

ramstore

tinex

VeroВажност на водата

gratis_15

 

Портпароли за Vivatap®

 

Сведоштва

 

emblem-analyser

 

twitter-icon facebook-icon