Повеќенаменска употреба на Vivatap PDF Print E-mail

Повеќенаменска употреба на Vivatap®

Може да се употреби и во сокови со сомнителен квалитет, во изветреано вино, во кафе и чај-при што го подобрува нивниот вкус и квалитет. 
1

Исто така, совршено е и за потопоување на овошјето и зеленчукот (доволни се 5-10 мин,) при што ги отстранува пестицидите и ја прави храната повкусна и поздрава за конзумирање.
 
                 2   3

Се препорачува да се користи и во генералното готвење. Vivatap® е направен од цврста обвивка за да може да се користи и за готвење и спремање на било каква храна. 

                     4    5

Бидејќи цената е доста економична и прифатлива за секое едно семејство, Vivatap® може да се употреби и за миење и туширање доколку Вашата кожа е чувствителна на цврста вода или пак за капење на мали деца и бебиња. 

 
 

Корална вода

_1

 


Каде да се најде?

ramstore

tinex

VeroВажност на водата

gratis_15

 

Портпароли за Vivatap®

 

Сведоштва

 

emblem-analyser

 

twitter-icon facebook-icon