Корална вода PDF Print E-mail
Корална вода

Откријте од која причина водата третирана со Vivatap®е највкусната и најздравата вода за пиење на планетава земја?

Vivatap® е производ кој може да произведе корална вода. Коралната вода ги турка отровите и киселините од нашето тело, и како таква е прогласена за најздравата и највкусната вода на планетава земја.            
Откриено е дека луѓето кои живеат на места каде што се пие корална вода, живеат подолго и поздраво од останатите луѓе кои ја немаат таа привилегија. Научниците откриле дека тајната за нивниот долг живот, виткост и здравје лежи во вистинските минерали и во правилната распределеност на pH вредноста во водата. Јапонскиот научник Мр. Масару Емото, ги проучувал и сликал молекулите од различни води во светот, вклучувајќи ја и коралната вода. Тој открил дека здравата вода којашто содржи корални алги, формира комплетна шестоаголна кристална структура, додека градската вода од чешма и останатата вода се многу неправилно организирани.

Фотографиите јасно го покажуваат тоа:
СТРУКТУРА НА ВОДЕН КРИСТАЛ

tapwatercrystal                                                coralwatercrystal 

 
Вода од чешма                                            Корална калциумска вода 

Забележете како Коралниот Калциум ја трансформираводата од чешма во прекрасна шестоаголна кристалнаструктура 

Коралната вода е зачудувачка корисна за нашите тела. За тоа зборуваат и трите Нобелови добитници по Напредно Медицинско Истражување. Собирањето на водните молекули ја активира моќта на природно генетските секвенци да примат и да пренесат електромагнетни информации секој еден момент во нашите животи. Таа е машинерија која директно влијае на нашата Д.Н.К. структура, одржувајќи ја здрава до највисоко ниво. Како таква, Коралната вода има способност да го оживее нашиот организам до степен, за да тој може да го искуси неговиот највисок можен потенцијал.
Како потврда на тоа, вршено е испитување за моќта на Коралната вода и нејзиниот позитивен ефект врз здравјето на луѓето. Земена е слика од жена која имала разни здравствени проблеми. Примерокот од нејзината крв (слика бр.1) покажува како црвените крвни зрнца се залепени и се во неправилна форма. После 12 минути откако истата жена се напила чаша Корална Вода, земено е примерок од нејзината крв (слика бр.2) каде што се гледа како крвните зрнца се раздвојуваат и земаат правилна форма.

 

bloodcells

Слика бр.1                                                                слика бр.2


По огромниот труд и милионските испитувања, како резултат на патентиран повеќестепен третман и филтер систем, нам сега Vivatap® може да ни ја обезбеди најздравата и највкусната вода на планетава земја, да биде достапна и во нашите домови.
Во неговиот состав, покрај КОРАЛНИТЕ АЛГИ, Vivatap® во себе содржи и ЦИТОСАН-познат како најефективен органски прочистувач на вода во светот. Vivatap® исто така содржи и Калциум Аскорбат-форма на витамин Ц со високо ниво на ефективност, како и минерали од органско потекло- што го прави уникатен на овие простори. Минералите што ги примаме треба да се од органско потекло. Неорганските минерали нашиот организам не ги препознава и се измачува да ги прими.

Создадени сме од вода и ја заслужуваме најдобрата вода! 
Водата третирана со Vivatap® без конкуренција е Вашиот најдобар избор, ВОДА која го чува и штити вашето здравје.

 

Корална вода

_1

 


Каде да се најде?

ramstore

tinex

VeroВажност на водата

gratis_15

 

Портпароли за Vivatap®

 

Сведоштва

 

emblem-analyser

 

twitter-icon facebook-icon