Од каде доаѓа? PDF Print E-mail
Од каде доаѓа?

Vivatap ® потекнува од 1995 год. Овој триумфален пронајдок беше истражуван и развиен, испробан и тестиран, за да биде производ за прочистување на вода. Лесен за употреба, пријатен, пријател на природата и над се’- без несакани дејства.
Истражувањето вредеше и по милионските инвестирања во развојот на производот, на компанијата и беше дозволен патент производ од страна на Норвешката агенција за патент производи, пролетта 2001 год. 
Истата година, Норвешкиот институт за водно истражување НИВА, објави документ со кој докажува и потврдува, се’ што се однесува за овој производ. 

КОИ СЕ ,,ЗДРАВЈЕ ОД ПРИРОДАТА?’’: Ова е компанија што развива и произведува најразлични хранливи производи. ,,Здравје од природата АС’’ е компанија составена од 153 сопственици. Нивниот основен производ е Vivatap® прочистувач на вода. Компанијата исто така произведува низа диететски производи кои се произведени врз база на природни суровини со највисок квалитет. Движечка сила на компанијата е желбата да се придонесе за зачувување на здравјето на луѓето низ целиот свет. Компанијата беше наградена со патент производ од Норвешката агенција за патентирани производи во 2001 година.

 

Корална вода

_1

 


Каде да се најде?

ramstore

tinex

VeroВажност на водата

gratis_15

 

Портпароли за Vivatap®

 

Сведоштва

 

emblem-analyser

 

twitter-icon facebook-icon