РУТИН PDF Print E-mail
Рутинот може да помогне да се спречи или намали цитотоксичност на оксидирани ЛДЛ-холестеролот. Рутинот делува и на тој начин што ги зајакнува капиларите и може да помогне при лекување на модринки или на оние кои се склони на лесно крварење.
 

Корална вода

_1

 


Каде да се најде?

ramstore

tinex

VeroВажност на водата

gratis_15

 

Портпароли за Vivatap®

 

Сведоштва

 

emblem-analyser

 

twitter-icon facebook-icon