Цитосан PDF Print E-mail
Written by Administrator   
Friday, 22 July 2011 12:32
Цитосан
Vivatap® содржи ЦИТОСАН-познат како најефикасен органски прочистувач на вода во светот!

Цитосанот е природна состојка која е произведена од органски материи од морето (прав од мелени школки и оклопи од шкампи, ракови и јастог). Цитосанот познат и како органски сунѓер- е најдобриот и најприродниот начин за да се намали нивото на штетните масти во организмот. Најновите истражувања покажуваат дека тој има способност да врзува од четири до шест пати повеќе масти од останатите препарати. Цитосанот содржи чудесни диететски влакна кои го поддржуваат здравиот систем на варење. Покрај се’ предноста е во тоа што Vivatap® е 100% природен производ, така да Цитосанот кој е во него е 100% природен при што нема никакви несакани дејства. 

Цитосанот во Vivatap® има способност да го излечи организмот и да ги спречи болестите коишто сакаат да го нападнат. Цитосанот го контролира крвниот притисок во организмот, има способност да го спречи лошиот холесторол и да го зголеми добриот. Покрај тоа, лековито делува против чир и други повреди на желудникот, ја регулира киселината во урината, ја зголемува вредноста на калциумот за да ги зацврсти коските, ги зацврстува и ги чува забите од создавање на каменец, ја регулира столицата. Покрај сето тоа, цитосанот активно делува и против туморното заболување.
Last Updated on Monday, 15 August 2011 11:51
 

Корална вода

_1

 


Каде да се најде?

ramstore

tinex

VeroВажност на водата

gratis_15

 

Портпароли за Vivatap®

 

Сведоштва

 

emblem-analyser

 

twitter-icon facebook-icon