Ацерола прашок PDF Print E-mail
Ацерола прашок
Ацерола намирницата е најбогата со Ц витамин! Тропската вишна Ацерола содржи околу 1800 мг Ц витамин на 100 г производ . Од истата причина сокот од оваа намирница доста го користат американските пилоти. Ацеролата често се користи во таблети со Ц витамин како посебен додаток (арома).
 

Корална вода

_1

 


Каде да се најде?

ramstore

tinex

VeroВажност на водата

gratis_15

 

Портпароли за Vivatap®

 

Сведоштва

 

emblem-analyser

 

twitter-icon facebook-icon