Антиоксиданти PDF Print E-mail
Written by Administrator   
Friday, 22 July 2011 12:30
Антиоксиданти

Vivatap® во неговиот состав покрај Корални алги и Цитосан, во себе содржи и Антиоксиданти.
Природните состојки кои ги содржи Vivatap® се чувари на нашето здравје коишто ги туркаат отровите од нашето тело. Од истата причина, може да се случи да некои луѓе поминат низ период со физички реакции, како болки во стомакот, главоболка итн…Иако таквите симптоми се неугодни, тие не се штетни. Причината за таквата реакција е тоа што нивните клетки доста долг период насобрале киселини од штетни производи, коишто сега Vivatap®започнува да ги чисти надвор од нивното тело. Важно е да се знае дека таквите симптоми се намалуваат во период од 2-3 недели и потоа исчезнуваат.
Антиоксидантите содржат додатни електрони коишто ги неутрализираат слободните радикали, спречувајќи ги со тоа да им наштетат на клетките во нашето тело. Проценето е дека еден слободен радикал може да повреди помеѓу 100 до 1000 други молекули. Овие повреди можат да доведат до рак и до превремено стареење. Антиоксидантите коишто ги зодржи Vivatap® имаат за задача да ги ,,уништат’’ слободните радикали.

 

Корална вода

_1

 


Каде да се најде?

ramstore

tinex

VeroВажност на водата

gratis_15

 

Портпароли за Vivatap®

 

Сведоштва

 

emblem-analyser

 

twitter-icon facebook-icon