Што е Vivatap? PDF Print E-mail
ИЗРАБОТЕН ОД НАЈЧИСТИТЕ НЕДОПРЕНИ ВОДИ НА НОРВЕШКОТО МОРЕ!
Состав
КОРАЛНИ АЛГИ, растение со тврда калциумска лушпа, прав од мелени школки, АКТИОКСИДАНТИ (Калциум Аскорбат со високо ниво на витамин Ц, ДЕКСТРОЗААЦЕРОЛА прашок, прашок од ШИПКА, РУТИН, масло од лимон) како и ЦИТОСАН (од шкампи и ракови) најефикасен органски прочистувач во светот!
Функција

• Го отстранува хлорот од водата 100% за 3-4 секунди

• Ги додава потребните природни минерали во водата

• Го стабилизира нивото на pH вредноста кон идеално ниво 7,5

• Доведува до бактериолошка исправност (го сведува нивото на Escherichia coli бактеријата до 0, ја отстранува Salmonella бактеријата 100% од водата, зеленчукот и овошјето)

• Ја отстранува живата и другите метали од водата за пиење

ГО НАМАЛУВА РИЗИКОТ ЗА ЗАБОЛУВАЊЕ ОД РАК!!!


Дополнителни можности за користење; во вино, кафе, сок, чај, потопување на овошјето и зеленчукот, како и за полевање на куќните цвеќиња, …при што го подобрува нивниот вкус и квалитет.
 

Корална вода

_1

 


Каде да се најде?

ramstore

tinex

VeroВажност на водата

gratis_15

 

Портпароли за Vivatap®

 

Сведоштва

 

emblem-analyser

 

twitter-icon facebook-icon